С лудо чалга парти Златка  и Карен отбелязаха рождения ден

...
С лудо чалга парти Златка  и Карен отбелязаха рождения ден
Коментари Харесай

Златка Райкова беснее на рождения ден на Карен

С бясно чалга празненство Златка  и Карен означиха рождения ден на арменеца. По-младият брачен партньор на  русата секс бомба навърши 30 г и означи празника с в настоящо софийско заведение. Начело на празненство групата се вихреше неговата законна половинка.

През цялото време Злати не спря да споделя  забавни фрагменти с почитателите си в обществените мрежи от заниманията по случай рождения ден на обичания си. Който е по-млад от нея с 8 години. На фотосите може да се види по какъв начин настроението на групата се подвига с всяка поредна изпита чаша алкохол.А пеене на всеослушание и кръшни чупки в кръста  са единствено една част от същинската шоу стратегия, която бе подготвила съблазнителната плеймейтка.

Естествено, ескалацията на купона е тортата на рожденика със свещите, които ще духне в композиция с чалга версия на емблематичната „ Хепи бърдей ”. А и припяванията на Златка „ милионер в вро ”.

Като в сюблимният миг над масата с гостите стартират да хвърчат пачки с евро, само че от менте банкноти и подвигат настроението на празнуващите.  А към масата могат да е видя куп  издишани балони и е цялостно със салфетки. Което е доказателство, че празненството е било с всевъзможни екстри.

От скоро време Русата Златка се е отдала на нощен живот и купони. Върнала се е към времето от преди да роди двете си деца. Явно, че арменецът уйдисва на жена си и й обезпечава живот какъвто Благо не можа.

Автор: България през днешния ден

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР